Notenhouten Tafels

Ontdek het Valnød programma van De Natris Craftsmen in Wood

Modern wonen met design meubelen van notenhout. laat u inspireren door ons programma Valnød. Een schitterende reeks meubelen in notenhout.

Wilt U een luxe, chique, warme sfeer creëren? Bekijk dan ons ruime aanbod van noten tafels en salontafels. Houdt U van een industriële woonstijl? Kies dan voor een van onze stoere meubelen met stalen onderstellen.

“Het nagenoeg foutvrije notenhout creëert een aangename en rustige sfeer in uw huis.”

Door onze jarenlange ervaring in het meubelambacht en expertise in de afwerking van meubels, het gebruik van de beste materialen, zoals foutvrij noten en eiken, kan de Natris Craftsmen in Wood custom made tafels en salontafels in de allerbeste kwaliteit aanbieden.

Mede door een rechtstreekse levering, kunnen wij een concurrerend en exclusief meubel aanbieden.

Bel voor een vrijblijvend bezoek aan ons bedrijf, en proef de sfeer daar waar het gemaakt wordt.

Valnød Notenhouten Tafels

Klik op de afbeelding of de naam van het product voor meer informatie zoals de prijs, mogelijkheden en afmetingen. De prijzen zijn gebaseerd op de afmeting en uitvoering zoals geplaatst op de website. Al onze tafels kunnen echter geheel naar wens samengesteld worden (afmetingen, materiaal, onderstel, kleur etc.) Neem contact met ons op om een offerte op maat te krijgen.

Koop uw perfecte notenhouten tafel bij De Natris Craftsmen in Wood

Op maat gemaakte notenhouten tafels voor elke gelegenheid

Perfect vervaardigde notenhouten tafels

Bij De Natris Craftsmen in Wood zijn we gespecialiseerd in het maken van op maat gemaakte notenhouten tafels voor elke gelegenheid. Daarbij maken wij uitsluitend gebruik van beste kwaliteit notenhout om een mooi en duurzaam meubelstuk voor u te maken. Of u nu op zoek bent naar een notenhouten eettafel, salontafel of een ander stuk, wij maken de perfecte notenhouten tafel voor u.

Op maat gemaakte tafels naar uw wensen

Onze op maat gemaakte notenhouten tafels zijn ontworpen om helemaal aan uw wensen te voldoen. Wat voor tafel u ook zoekt, we kunnen een prachtige en unieke notenhouten tafel maken die helemaal naar uw wens is. Samen met u maken we de perfecte notenhouten tafel..

Concurrerende prijzen

Bij De Natris Craftsmen in Wood hanteren we concurrerende prijzen voor al onze op maat gemaakte notenhouten tafels. Wij vinden dat iedereen toegang moet hebben tot mooie en hoogwaardige meubels, en daarom streven wij ernaar om concurrerende prijzen te bieden op al onze notenhouten tafels. Bij ons kunt u de perfecte notenhouten tafel krijgen voor een onverslaanbare prijs.

Bekijk meer maatwerk meubels

Op zoek naar maatwerk?

Wij nodigen u graag uit in onze werkplaats, of vertel ons uw wensen en wij realiseren uw idee van concept tot eindproduct van de hoogste kwaliteit.