De Natris Meubels op maat

Meubelfabriek De Natris. Craftsmen in Wood met meer dan 50 jaar ervaring

De Natris Valkenswaard

Ontdek onze unieke manier van werken. Bij de Natris meubels op maat in Valkenswaard betrekken we u als klant, wanneer gewenst zo veel mogelijk bij het proces van concept tot kwaliteitsmeubel. We nemen u mee in onze werkplaats en doen samen inspiratie op voor uw unieke meubel. Heeft u al een goed idee? Vertel het ons en wij vertalen het in een technische tekening. Bij de Natris maatwerk meubels in Valkenswaard is er erg veel mogelijk. Kom eens kennis maken, we zien u graag in onze werkplaats. 

Frans & Walter

De Natris

Wij zijn craftsmen in wood en staan voor u klaar om het mooiste maatwerk te maken. Maar daar stopt het niet, wanneer u bij ons binnenloopt zult u een unieke ervaring tegemoet gaan. Ontdek onze laagdrempelige, eerlijke én toch wel klassieke manier van werken. Wanneer u ons bezoekt in onze werkplaats in Valkenswaard ziet u precies waar door wie en op welke manier uw maatwerk meubel gemaakt zal worden. Wij gaan met u in gesprek over uw wensen, geven advies en denken mee. Vervolgens maken wij uw droommeubel van tekening tot eindproduct en dit alles terwijl we u zoveel mogelijk betrekken bij het proces. Nieuwsgierig? Neem contact op, of loop eens binnen. De koffie staat klaar. 

Frans

De Natris

Walter

De Natris

Weteringstraat 1952
Kennedylaan 1966

Geschiedenis

In 1952 begint Meubelfabriek De Natris in een zelfgebouwde werkplaats aan de Weteringstraat in Valkenswaard. Al snel was door het succes een grotere ruimte nodig dus volgde er een verhuizing naar de Vijverdwarsstraat, eveneens in Valkenswaard.

Aan de Vijverdwarsstraat kreeg de meubelfabriek een flinke boost. Dit was in de tijd van de watersnoodramp. Daardoor vonden vele tafels en meubels hun weg naar het overstroomde Zeeland waar ze het hardste nodig waren. 

Helaas werd dit pand in 1965 verwoest door een grote brand. Door het succes van de meubelfabriek besloten de gebroeders Natris in 1966 een volledig nieuwe fabriek te bouwen. Omdat het huidige personeel geen plek had om te werken werd het nieuwe pand mede met hun hulp in no-time neergezet. Dit was op de Kennedylaan 21-23 in Valkenswaard.

Dit bedrijf groeit uit tot Europees marktleider op het gebied van tafels, met in de hoogtijdagen een productie van 1000 tafels per dag en een personeelsbestand van 65 personen.

Een nieuw hoofdstuk

Uiteindelijk scheiden de wegen van de gebroeders Natris. Frans de Natris zette de succesvolle meubelfabriek voort aan de Kennedylaan 69 in Valkenswaard. Dit is de huidige meubelfabriek die de zoons (Frans en Walter) van Frans de Natris senior overgenomen hebben. 

Zoons Frans en Walter zijn terug gegaan naar de roots van meubelfabriek de Natris. Ruim 70 jaar verder is de cirkel rond en worden er weer custom made meubels gemaakt door de gebroeders de Natris. Met een enorme schat aan ervaring en behaalde successen maken zij nu tafels, kasten en kleinmeubelen op maat voor zowel de zakelijke als particuliere markt.

Bent u geïnteresseerd in unieke meubels van de hoogste kwaliteit? Neem dan zeker eens contact op met De Natris, kom onze collectie bekijken of vertel ons uw wensen voor volledig maatwerk. 

Kennedylaan 69

Op zoek naar maatwerk?

Wij nodigen u graag uit in onze werkplaats, of vertel ons uw wensen en wij realiseren uw idee van concept tot eindproduct van de hoogste kwaliteit.