Tafelblad op maat

Bent u op zoek naar een tafelblad op maat? De Natris Craftsmen in Wood maken uw tafelblad op maat voor een zeer aantrekkelijke prijs. Twijfel niet, en neem contact op voor maatwerk.

Op zoek naar een tafelblad op maat?

De Natris Craftsmen in Wood in Valkenswaard realiseren uw unieke tafelblad van tekening tot eindproduct. Bij de Craftsmen in Wood gaan we op een persoonlijke manier te werk. wij horen graag uw idee voor een tafelblad op maat en gaan samen met u aan de slag om uw tafelblad geheel naar wens te produceren.

Productie in eigen beheer
Wij fabriceren al onze producten geheel in eigen beheer. Onze moderne meubelfabriek in Valkenswaard maakt het mogelijk om de mooiste tafelbladen van de hoogste kwaliteit te realiseren. Er is veel mogelijk, neem contact op en vertel ons uw wensen.

Eiken blad op maat

Wij krijgen veel vraag naar eiken tafelbladen op maat. Eikenhout is en blijft een geliefde houtsoort voor tafelbladen. Niet alleen omdat het een zeer degelijke houtsoort is, maar ook de subtiele vlamtekening en krachtige uitstraling maken eiken tot 1 van de favoriete houtsoorten voor een tafelblad op maat.

Professioneel advies voor uw tafel en tafelblad
Afhankelijk van de functie van uw tafel op maat of tafelblad op maat kunnen wij u adviseren over de houtsoort, vorm afwerking, behandeling en bevestiging van uw unieke tafelblad. Twijfel niet en neem contact op met de Craftsmen in Wood voor maatwerk van de beste kwaliteit voor een zeer aantrekkelijke prijs. Wij vinden dat maatwerk niet duur hoeft te zijn.

Offerte tafelblad op maat

Heeft u een idee voor maatwerk meubels? Of bent u op zoek naar advies voor maatwerk? Neem geheel vrijblijvend contact met ons op, we denken graag mee een maken een offerte op maat. De Natris levert levert zowel aan particulieren en bedrijven. 
    Wilt u een bijlage meesturen?

    Max. upload: 7mb - bestandstype: pdf, jpg, jpeg, png

    Max. upload: 7mb - bestandstype: pdf, jpg, jpeg, png

    Max. upload: 7mb - bestandstype: pdf, jpg, jpeg, png