Grooming Box Luxe

Houten Grooming Box. Van de hoogste kwaliteit.

Bent u op zoek naar een stijlvolle, functionele en duurzame oplossing voor het organiseren van uw paardenverzorgingsproducten? Zoek niet verder dan onze luxe Paarden Grooming Box. Met zijn strakke ontwerp en hoogwaardige afwerking is dit de perfecte aanvulling op uw paardensportuitrusting. Deze speciaal voor de paardensport ontworpen grooming box is gemaakt van weerbestendig berken multiplex en afgewerkt met een hoogwaardige lak. Dankzij de degelijke constructie en het gebruik van kwaliteitsmaterialen, is deze box ontworpen om jarenlang mee te gaan.

Bekijk en bestel de Grooming Box

Ontdek het gemak van onze Grooming Box

De box beschikt over twee kleppen die openen naar een ruim interieur met drie laden en twee opbergvakken. Met afmetingen van 43,5 cm hoog, 59,5 cm breed en 32 cm diep, biedt deze box voldoende ruimte voor al uw verzorgingsproducten. De bodem onder de laden en de legplank zijn eenvoudig te verwijderen, wat handig is voor schoonmaken of wanneer u extra ruimte nodig heeft.

Steel de show met deze smaakvolle houten Grooming Box

Een ander kenmerk dat deze box onderscheidt, is de messingkleurige kistsluiting en grepen. Deze details voegen een vleugje elegantie toe en zorgen ervoor dat de box gemakkelijk te dragen is. Bovendien kunt u een slot op de sluiting plaatsen voor extra veiligheid. Met zijn doordachte ontwerp en duurzame constructie is de luxe Paarden Grooming Box de ideale keuze voor paardensportliefhebbers die waarde hechten aan functionaliteit en stijl. En dit alles voor een aantrekkelijke prijs van €295,-

Op zoek naar maatwerk?

Wij nodigen u graag uit in onze werkplaats, of vertel ons uw wensen en wij realiseren uw idee van concept tot eindproduct van de hoogste kwaliteit.